Wat een mooi waterpolo-familie weekend!! - Reisverslag uit Sabadell, Spanje van Noeki Klein - WaarBenJij.nu Wat een mooi waterpolo-familie weekend!! - Reisverslag uit Sabadell, Spanje van Noeki Klein - WaarBenJij.nu

Wat een mooi waterpolo-familie weekend!!

Door: Noeki

Blijf op de hoogte en volg Noeki

12 Januari 2009 | Spanje, Sabadell

Ik heb een geweldig weekend achter de rug.
Ten eerste omdat we door zijn in de Europa cup naar de kwart finales, maar ook nog eens met super goed waterpolo.
De eerste wedstrijd tegen de portugesen was niet echt een leuke wedstrijd, maar goed om op gang te komen. Met 28-3 wonnen we de wedstrijd.
Vrijdag avond sliep ik amper, want de dag erna was voor ons de wedstrijd van het toernooi (dachten we)
Het was of ZVL door naar de volgende ronde of Sabadell.
Wij trokken aan het juiste eind en versloegen ZVL met 19-15. Een wedstrijd met veel doelpunten, door vanuit onze kant zwak verdedigend spel.
Ondanks dat Mieke Cabout in het 1e part al 3 p's had, vocht ZVL sterk door.

Het was erg leuk om mijn zusje weer te zien. Als medespeelster is toch leuker,maar het is niet anders nu!
ook mijn mama toesja vriendje, jolger en Joeri waren er om ons beide aan te moedigen!

De dag daarna gebeurde bijna een wonder: we wonnen bijna van het beste team van europa: Orrizonte.
We speelden een hele goede en sterke wedstrijd.

De volgende ronde mogen we het opnemen tegen het zeker sterke Kirischi in Rusland (gelukkig ben ik daar pas 6x geweest haha)
De volgende ronde zal bestaan uit een uit en een thuis wedtsrijd.
31 jan spelen we in Sabadell en 7 maart in Kirischi.

Winnen kunnen we van iedereen denk ik, maar het doen is een ander verhaal!!
Eerst gaan we as weekend op pad naar Madrid om 2 wedtsrijden te spelen en vervolgens in een weekend de beker van Spanje (serveilla)

Groetjes

Noeki

• 13 Januari 2009 - 10:25

Adrie Van Weert:

Ondanks we je kort kennen,vinden we het leuk dat het goed met je gaat.Het lijkt me een hele belevenis als topsporter door het leven te gaan. Ik heb er zelf alleen maar van gedroomd[voetbal].Succes in je loopbaan en de groeten aan Chris.

Adrie en Annie

• 26 Januari 2009 - 13:36

Emiel:

Nog steeds lekker bezig! Wat een belevenissen zeg! Succes en geniet ervan!

Groeten Emiel