De beker is voor Sabadell! - Reisverslag uit Sevilla, Spanje van Noeki Klein - WaarBenJij.nu De beker is voor Sabadell! - Reisverslag uit Sevilla, Spanje van Noeki Klein - WaarBenJij.nu

De beker is voor Sabadell!

Door: Noeki

Blijf op de hoogte en volg Noeki

26 Januari 2009 | Spanje, Sevilla

Afgelopen weekend hebben we met Sabadell voor de beker van Spanje gespeeld.
De eerste 8 teams van de competitie deden hieraan mee!
De eerste 2 wedstrijden waren door een gunstige loting een goede voorbereiding voor ons op de finale!

We versloegen eerst Mataro en zat de thuisploeg Dos Hermanas!
In de finale speelden we tegen Mediterani.
De nr 3 van Spanje vorig jaar en het team waar Yasmin (die in Griekenland speelt) Europa cup tegen moet spelen.

Na een goed eerste part, waar we meteen met 4-1 voorkwamen. Was onze concentratie even weg. 3x schoten na een vrije bal bracht medi terug in de wedstrijd. Na 2 parten stond het 5-5 en in de 3e periode liep het ook gelijk op!
Achter gestaan hebben we niet, en ik denk dat we daardoor in de 4e priode een gat konden maken.

We liepen uit naar 13=9 en wonnen de finale!
De beker is voor Sabadell!
Mijn eerste echte prijs op clubniveau!!

As weekend zullen we weer aan de bak moeten.
Kirischi zal bij ons op bezoek komen om om 18.00uur de eerste kwartfinale te spelen.
Ik hoop dat we een beetje partij kunnen zijn voor dit sterk russische team...
We gaan er igg voor!

Na deze wedstrijd tegen de russinnen, staan er die week nog 3 wedstrijden op het programma. Als we die woe van Mediterani winnen, gaan we als eerste de play offs in... wat erg belangrijk is hier, wnat dan speel je tegen de nr 4!

Tot snel weer,

liefs Noeki

• 26 Januari 2009 - 16:36

Ils:

yeeaahhhhh!! supergoed :)

xx

• 26 Januari 2009 - 21:16

Erna:

Noeki gefeliciteerd met de beker en succes tegen Kirischi

Noeki

Sinds 28 sept speel ik bij de waterpolo Club: Natio Sabadell in Spanje. Dit is de nr 1 van Spanje. Het doel hier is om verder te komen dan de 2e ronde in de champions cup! Ik heb hier voorlopg een contract van 1 jaar.