Wat gaat de heerlijke tijd toch snel!!
Door: Noeki
Blijf op de hoogte en volg Noeki
08 Januari 2009 | Spanje, Sabadell
Terug op mijn vertrouwde stekkie in Sabadell heb ik jullie veel te vertellen!
Als eerste wil ik iedereen alsnog een heel goed 2009 wensen.
Voor sommige was 2008 een pech jaar, maar ik kan wel zeggen dat 2008 een onvergetelijk jaar was.
Nu maar eens kijken wat 2009 te bieden heeft.
Voor dit jaar staan voor mij een aantal belangrijke toernooien op de agenda: As weekend de Europa cup,
het weekend erna vertrekken we naar Madrid voor een wedstrijd tegen de nr 2 van Spanje. Het weekend daarna spelen we in 3 wedstrijden de beker van Spanje.
En dan is daar natuurlijk het kampioenschap van Spanje.
Het NEderlands team zal vanaf half januari aan de slag gaan met een nieuwe coach en werken richting het WK in Rome deze zomer.
Zo in het kort het programma van 2009!!
Na een mooie 3 weken met mijn familie, mijn vrienden en mijn schatje ben ik er igg helemaal klaar voor.
Ik heb een super gezellige kerst gehad en ben lekker met Chris een weekje naar Egypte geweest.
Ik kan je zeggen: daar is het lekker warm!
Wat gaat de tijd alleen snel zeg als je 3 weken hebt met je dierbaren, niet normaal!
Maar ja, ik weet weer wat ik allemaal mis als ik in Spanje ben haha!
Hier zijn ondertussen de trainingen voor de Europa cup begonnen. De laatste puntjes worden op de i gezet.
De eertse wedstrijd spelen we tegen Portugal op vrijdag avond. VErvolgens spelen we zaterdag middag tegen ZVL en zondag middag tegen Orrizonte.
Ik ben vooral erg benieuwd hoe het gaat lopen allemaal!
Als laatste wilde ik nog even zeggen dat ik in Rijswijk genomineerd ben als sportvrouw van 2008.
Maandag 19 jan is er in Rijswijk een live uitzending waar er gestemd zal worden.
Ik hoop natuurlijk dat jullie allemaal even je stem uitbrengen op mij.
Je doet dat door te bellen met
070 – 396 08 08 of
070 – 396 24 24.
Bellen tussen 18.00-20.00 uur!
Dus allemaal bellen he!!
Dikke Kus Noeki
08 Januari 2009 - 21:19
Henny:
Hoi Noek, leuk dat je genomineerd bent; ik zit nu in sabadell zoals je weet en ik zal je morgen wel zien denk ik. spreek je dan wellicht .
groetjes