Even lekker thuis!
Door: Noeki
Blijf op de hoogte en volg Noeki
20 December 2008 | Nederland, Rijswijk
Gelukkig wonnen we deze met 14-13, maar een erg goede wedstrijd was het zeker niet!!
In de europa cup zal dit echt beter moeten...
Maar goed ik kon met een een gerust gevoel richting mijn eigen landje gaan.
Dinsdag ochtend vertrok ik in de vroegte naar Nederland, helaas met behoorlijke vertraging door de dichte mist!
Het sportgala van NEderland wilde ik dit jaar natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan. Wanneer komt het nou voor dat je sportploeg van het jaar kunt worden...?? ws nooit meer!
Want kijk naar de hockeysters: Goud winnen, maar er is altijd wel een verassing op de spelen.
In Peking waren wij dat! Zoveel positieve reacties, het is nog steeds geweldig!
We werden sportploeg en ook Robin werd verkozen tot de beste van 2008.
Een geslaagde avond en een leuk weerzien van de speelsters en overige Olympiegangers.
Donderdag avond naar ZVL-DONK gekeken.
Het liefst was ik in het water gesprongen. Maar dat was helemaal niet nodig.
Ik zag een goed draaiend team, met meiden die hard voor elkaar werken.
Donk was geen partij voor het team waarin in mijn zusje een belangrijke rol heeft afgedwongen. Erg leuk om te zien.
Vanavond om 20.45 spelen ze tegen Polar Bears, die ze thuis hebben verslagen.
Ik ben erg benieuwd en hoop dat de teams er een mooie wedstrijd van maken.
Die mis ik namelijk ik Spanje nogal eens!
Zelf vind ik het heerlijk om even lekker thuis te zijn, al is het gigantisch druk met alles!
Ben ik niet meer gewend natuurlijk, in Spanje is het heerlijk rustig haha!Beetje trainen, slapen en spaans leren...
Een beetje trainen voor mijzelf hier in NEderland. Want ja 10 januari speel ik natuurlijk wel tegen mijn oude clubbie, dan moet ik wel fit zijn he!!
Ik wens iedereen vanaf deze site alvast hele fijne dagen en een sportief 2009.
Zelf zal ik met de jaarwisseling rustig met Chris in Egypte zitten.
Waarna ik 5 jan weer vertrek naar Sabadell!!
Tot snel in het nieuwe jaar!
Liefs Noeki