ned verliest van Italie met 7-6
Door: Noeki
Blijf op de hoogte en volg Noeki
25 Maart 2007 | Australië, Melbourne
De wedstrijd verliep opzich goed: we speelden sterk, krachtig… alleen de man meers verliepen niet zoals het zou horen. Er was weinig druk op het doel, het tempo van het passen was traag en we durfden niet te schieten.
Als ik het me goed herinner hebben we geen enkele man meer gescoord. Wat erg slecht is eigenlijk als je er 7 creëert als team.
Na 3 parten stond het gelijk en was de druk er vanuit ons. Elke aanval was er die tegenaanval, die in Eindhoven zo goed liep. En ook nu waren we vaak met een man door, maar kon er niet goed afgerond worden. Uiteindelijk verliezen we de wedstrijd met 7-6 en weten we in het laatste part niet te scoren.
We hebben goed veldspel laten zien. Veel kansen gehad, maar niet benut! De verdediging zat goed in elkaar en ook de man minder was goed. Alleen die verdomde man meer… Erg jammer als je bedenkt dat je daardoor nu voor plek 9-12 moet gaan spelen.
Het is nu half 1 in de nacht en ik kan niet slapen. Ik zie het elke keer voor me hoe we die bal er wel inschieten… Ik baal als een stekker, maar weet ondertussen ook dat we zelf het hebben laten liggen in de manmeers.
Ik weet ook dat we verder moeten, dinsdag staat alweer de wedstrijd tegen Duitsland voor de deur. Het hoogst haalbare: plek 10 is nu een must. Het is al erg genoeg dat we niet hoger meer kunnen komen, maar ja, dat moeten we maar accepteren. Meer kunnen we momenteel niet doen!
Meer weet ik niet echt te schrijven, alleen dat ik iedereen ongelofelijk mis!!
Tot dinsdag!
Liefs Noeki