Ned wint van Duitsland
Door: Noeki
Blijf op de hoogte en volg Noeki
28 Maart 2007 | Australië, Melbourne
Dinsdag de wedstrijd van Duitland staat voor de deur en ik heb er zin!
Rustige ochtend en om 11 uur vertrokken we al naar het zwembad.
In het eerste part ging het nog een beetje gelijk op, maar na twee parten stonden we al gauw met 5-3 voor. We verdedigde heel goed en zij kregen er weinig ballen in.
In onze aanval lieten we wel veel kansen liggen, zeker weer in de man meer. Eigenlijk was het hetzelfde verhaal als tegen de Italianen. Erg jammer, want in de eerste 2 wedstrijden gingen de man meers wel goed. Het ligt ws aan de durf om te schieten. En als er dan een schot komt, is het omdat we wel moeten schieten.
Door een goede verdediging en een goed keepende Ilse weten we de wedstrijd met 8-6 te winnen en mogen we donderdag onze laatste wedstrijd tegen Brazilie spelen om 10.15uur.
Na de wedstrijd was het omkleden en naar het hotel om te lunchen. In de avond stond er de 200 meter vrij finale op het programma. Een gezellig groepsuitje, liep uit op een avondje lachen, stressen en vooral RENNEN!!
We dachten 6 uur met de bus, (zwembad is nog geen 10 min weg) maar in de file duurde het een uur. 7 uur begon de finale en 5 over 7 zou Pieter moeten zwemmen. Om de hoek van het zwembad mochten we de bus niet uit, terwijl de bus al 7 min voor de stoplichten stond. Ehhh wij ongeduldig haha! Toen we er eindelijk uit mochten was het rennen geblazen. Ik wist niet dat Robin zo hard kon rennen… maar eindelijk bij de tribune aangekomen, vlak voor de race:
Mag ik uw ticket zien aub? Ticket?? Moesten we die hebben??
Gelukkig had Simone Koot ervaring met controleurs in een stadion: “blijven rennen, ze moeten toch op hun plek blijven”, dus renden we allemaal een andere kant op en zaten we uiteindelijk met een hartslag van 180 te schreeuwen naar Pieter. “Hootchie” galmde het door het zwembad!! ( Robin)
Jammer genoeg was Michael Phelps diegene die roet in het water gooide en met een fantastische race en Wereld Record iedereen weg zwom. Maar een 2e plek, wij zouden er allemaal voor tekenen! Gefeliciteerd Pieter!!
Het WK is bijna voorbij. Nog 1 wedstrijd te gaan en we gaan naar huis. Nog 1 stukje zal ik schrijven en dan is het voor het polo even klaar. Of ik moet zeggen het Nederlands team polo.
Met de club zullen we hard gaan trainen om de Len Trophy te kunnen winnen.
Ik kijk er igg heel erg naar uit!
Liefs Noeki
28 Maart 2007 - 11:41
Ilse:
Gefeliciteerd Noek! Je klinkt een stuk blijer :-) Bijna naar huis nu, heerlijk toch?! Dikke hug x -
28 Maart 2007 - 11:56
Noeki:
HEERLIJK ILS!!
doei schat, zal blij zijn als we in mei bij kunnen kletsen!
Love you