Nederland- Kazachstan
Door: Noeki
Blijf op de hoogte en volg Noeki
23 Maart 2007 | Australië, Melbourne
Ik zal maar eerlijk zeggen dat ik de afgelopen dagen het niet kon opbrengen om een positief stukje naar jullie te schrijven. Ik voelde me zo naar na afloop van de wedstrijd tegen Griekenland, ik kon dat niet goed op papier zetten.
Mijn hoop ging uit naar nu, zodat ik een iets positievere kijk zou hebben op het waterpolo in mijn leven momenteel.
Het waren twee zware dagen na het teleurstellende verlies tegen Griekenland. Er is veel nagedacht, gesproken, uitgelegd en uiteindelijk verwerkt. Hoe is het mogelijk dat je zo goede partij neerlegt tegen USA en 2 dagen daarop alles totaal misloopt. Dat soort vragen spoken op zo’n moment door mijn hoofd. Wat deed ik fout? En ga zo maar door….
Om ons verlies te verwerken, kregen we op onze vrije dag wat uurtjes vrij en zijn we met een aantal heerlijk wezen lunchen aan het strand. We keken uit op de zee waar de openwater zwemmers die zondag 25km moesten gaan zwemmen. We kwamen Maarten van der wijeden tegen, (die ging even trainen) die vertelde over de kwallen die zich in het water bevonden. Mijn petje gaat af voor die sporters die 25km(circa 5 uur) tussen de kwallen moeten bikkelen. Erg knap!!
Gelukkig kan ik na de wedstrijd tegen Kazachstan zeggen dat het nare gevoel voor een groot deel weggevaagd is. Wel sta ik scherp dat het ons niet zomaar nog een keer gebeurd.
Na een felle start in het eerste partje ( 5-2 voor) waren we in het 2e part iets minder fris. We wonnen het tweede part met 3-2 en moesten toch een schepje erbij doen weer.
Na 3 parten stonden we met 14-5 voor en was de wedstrijd gespeeld. In het 4 part hadden we veel kansen die jammer genoeg net niet erin gingen.
De wedstrijden werd gewonnen met 14-7 en er ontstonden weer glimlachjes op de gezichten van de meiden.
Een dikke uitslag tegen een niet te onderschatten ploeg is wat we nodig hadden. Het zelfvertrouwen is weer wat omhoog gekrikt en zal zondag moeten gelden voor de kruiswedstrijd.
Op dit moment is het nog niet duidelijk of we kruisen tegen Italië of Hongarije. Zij vechten onderling nog de eerste pek van de poule uit. Wij kruisen tegen de nr 2.
Morgen hebben we weer een rustig dagje en zullen we ons rustig aan voor moeten gaan bereiden op de: Alles of niets wedstrijd!
Eerst maar eens lekker slapen…
Liefs Noeki
Mis jullie allemaal hoor!! Vooral jullie meiden! hihi
23 Maart 2007 - 22:03
Suzanne:
Hoi Noeki..
Zag net een klein stukje op tv dat jullie gewonnen hadden.GAAF!!Gefeliciteerd!
Groetjes Suzanne(dochter van Marianne)
24 Maart 2007 - 00:48
Ils:
Kom op schat!!! Duim voor je en denk aan je!! Love you xx