EK-loting - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Noeki Klein - WaarBenJij.nu EK-loting - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Noeki Klein - WaarBenJij.nu

EK-loting

Door: Noeki

Blijf op de hoogte en volg Noeki

19 April 2006 | Nederland, Leiden

19 Apr 2006
De Nederlandse vrouwen zijn bij het EK, van 1 tot en met 10 september in Belgrado, ingedeeld in Groep A bij wereldkampioen Hongarije, Spanje en gastland Servië en Montenegro.

Poule B bestaat uit Rusland, Italië, Duitsland en Griekenland. De poulewinnaars plaatsen zich direct voor de halve finales, de nummers 2 en 3 spelen eerst nog een kruiswedstrijd tegen elkaar.

Bij de loting op het LEN-kantoor in Rome werden de Nederlandse mannen dinsdagavond in Groep A gekoppeld aan Roemenië, Rusland, Slowakije, Spanje en Servië en Montenegro.

Poule B bestaat uit: Kroatië, Hongarije, Duitsland, Griekenland, Slovenië en Italië. De nummers 1 tot en met met 4 van beide poules plaatsen zich voor de kwartfinales.

www.manmeer.nl

• 19 April 2006 - 20:39

Sebas:

Ach, dat wordt vast en zeker een eitje. Alvast gefeliciteerd met de titel! ;-)

• 20 April 2006 - 08:03

Noeki:

Nou Nou, wat een vertrouwen zeg... haha!!
    Nadeel is wel dat als we 2e worden in de poule na Hongarije, spelen we tegen de 3e van de andere poule en dat is zoiezo een sterk land (Italie, Griekenland of Rusland)

Gr Noeki
    PS: zaterdag half 6 in zaandam hé sebas, of vrijdag 9 uur in gouda... mag ook!!

• 03 Mei 2006 - 07:57

Opletje:

hoi noeki op de len site staat dat jullie in poule B zitten en de duisters in A wat is het nu?

• 03 Mei 2006 - 10:22

Noeki:

Ik heb ff zitten kijken, maar wat op de len site staat, komt totaal niet overeen met de berichten die wij hebben gekregen! Ik ben er even achteraan aan het gaan! Igg zitten we in de andere poule dan de duitsers!
    Je hoort van me,
    Liefs Noeki

• 05 Mei 2006 - 09:10

Noeki:

Als het goed is zitten we gewoon in de poule met Hongarije, Spanje en gastland Servie Montenegro. Door een fout van de webmaster van de LEN site was het een beetje verwarrend!
    hoop dat het nu een beetje duidleijker is!!

gr noeki

• 02 Juni 2006 - 14:23

Polofreak:

zo Noeki, weet je al wat je volgend seizoen gaat doen? Er zijn al zoveel veranderingen van andere speelsters. Blijf je bij Nereus? Of ga je toch ergens anders heen?

• 09 Juni 2006 - 05:46

Yor:

he noeki flink aan het trainen zeker nu het antwoord zo lang op zich laat wachten
    weet je al wat je gaat doen

• 09 Juni 2006 - 21:24

Hai hai,
    Ja we zijn knetterhard aan het trainen momenteel! As vrijdag is er selectie dus...
    maar om ff terug te komen op je vraag: ik blijf as seizoen gewoon voor Nereus spelen!!

Liefs Noeki

• 16 Juni 2006 - 14:50

Yor:

wie wat waar en wanneer spelen bij de A selectie

• 19 Juni 2006 - 11:24

Yor:

he noeki gebruik je deze site nog wel
    weinig nieuws? er was toch weer geselecteerd?

• 19 Juni 2006 - 18:57

Your Number One Fan:

je hebt niet echt veel te doen in het dagelijkse leven he yor? een beetje op forums en gastenboeken hangen, heerlijk hoor. Misschien moet je eens topsport proberen, dan heb je daar wat minder tijd voor. niet onaardig bedoelt trouwens. have fun piep.

• 21 Juni 2006 - 12:09

Yor:

ik weet niet wat er verkeerd is om deeze site te lezen, maar als je liever heb dat ik niet meer met jullie Dames sport mee mag leven prima. Laat het dan maar weten fan number one.