Selectie dames A - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Noeki Klein - WaarBenJij.nu Selectie dames A - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Noeki Klein - WaarBenJij.nu

Selectie dames A

Door: Noeki

Blijf op de hoogte en volg Noeki

20 Juni 2006 | Nederland, Leiden

Bondscoach Robin van Galen heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de eerste ronde van de World League.
De volgende 15 speelsters vertegenwoordigen ons land in Barcelona en later in Bochum: Ilse van der Meijden, Alette Sijbring, Marlou Slaghuis, Simone Koot (BZC Brandenburg), Biurakn Hakhverdian, Marieke van den Ham (Polar Bears), Marlot Ziemerink, Yasemin Smit, Rianne Guichelaar (Het Ravijn), Iefke van Belkum (University of Hawaii), Noeki Klein, Marit Bergers (ZWV Nereus), Mieke Cabout (GZC Donk), Hanneke Kappen (De Wiekslag). De keepster van Polar Bears kampt met motivatieproblemen.

Mieke van der sloot, Merleen Ars en jantien Cabout hebben voorlopig bedankt voor oranje.

Oranje vertrekt op 26 juni naar Barcelona voor een oefenstage met Spanje. Nederland speelt de eerste ronde van de World League van 30 juni – 2 juli in Barcelona.

Van Galen en zijn team nemen het in Spanje op tegen het gastland, Duitsland en Griekenland. Van 6-8 juli ontmoet Oranje dezelfde tegenstanders nogmaals in Bouchum (Dui). De nummers 1, 2 en 3 van de poule plaatsen zich voor de halve finaleronde, die van 13-17 juli in Kirishi (Rus) wordt afgewerkt. De beste drie van de halve finalepoule spelen van 26-30 juli in Athene (Gri) de Super Final.

Noeki

Sinds 28 sept speel ik bij de waterpolo Club: Natio Sabadell in Spanje. Dit is de nr 1 van Spanje. Het doel hier is om verder te komen dan de 2e ronde in de champions cup! Ik heb hier voorlopg een contract van 1 jaar.