Mijn nichtje is geboren, en kirischi! - Reisverslag uit Sabadell, Spanje van Noeki Klein - WaarBenJij.nu Mijn nichtje is geboren, en kirischi! - Reisverslag uit Sabadell, Spanje van Noeki Klein - WaarBenJij.nu

Mijn nichtje is geboren, en kirischi!

Door: Noeki

Blijf op de hoogte en volg Noeki

05 Maart 2009 | Spanje, Sabadell

Lieve mensen.

Alweer een tijdje geleden dat ik iets heb laten horen... hoe komt dat!
Nou ik zal eerlijk zijn, meer dan hard trainen heb ik sinds de wedstrijd tegen Kirischi niet gedaan!
Na de thuiswedstrijd hier tegen kirischi, ben ik een weekje naar Ned geweest en heb ik mee getraind met het Netionaal team. Wat erg leuk en uitdagend was.
Helaas heb ik toen ook vernomen dat mijn zusje er mee gaat stoppen, ivm haar studie en motivatie.
Erg jammer vind ik dat.. ik had zo gehoopt om met haar dan nu de toernooien mee te gaan maken en wie weet wat voor moois te beleven.
Maar ja, als je er niet achter staat om deel te nemen aan ned team, dan hou je het ook niet vol denk ik!
Dus... jammer! Maar te begrijpen!

Dan is het eindelijk zover: Mijn broer en Nienke hebben een kleine meid:
BENTE ISA!!

Ik ben super blij voor ze en kan niet wachten tot as maandag als ik het kleine gezinnetje ga zien.
Op de foto zie ik al hoe mooi ze is... Geweldig!

Morgen vertrekken we voor de return wedstrijd tegen Kirischi naar het allermooiste Rusland!
Om door te gaan naar de final four, zal er gewonnen moeten worden met minimaal 1 doelpunt.. dat is alles haha!!
Makkelijk zal het niet worden, maar anders dan de vorige keer heb ik (en het team) er nu wel het vertrouwen in dat we kunnen winnen...
Vorige keer ginmgen we eigenlijk de wedstrijd in met het gevoel... we moeten de stand beperken tot het minimale. Er is nu meer vertrouwen van ons eigen kunnen!

Na Nice in Oktober hebben we nog geen wedstrijd verloren, dat zegt veel over ons team denk ik!

Manar ja, we moeten het wel doen in 1 wedstrijd. Of dat lukt zien we zaterdag on 12 uur( russische tijd)

Daarna volgt wie weet de final 4 in het eerste weekend van April en de finale van Spanje 29 april, 2-3 mei!

Iedereen is welkom!!

Dikke Kus Noeki

• 05 Maart 2009 - 13:46

Sylvia:

ha Noeki,
    ook jij van harte gefeliciteerd met je nichtje!!
    wat een schatje he...
    ik wens je meteen een hele goede wedstrijd en winnen he!!!
    lieve groetjes Sylvia

• 05 Maart 2009 - 18:21

Marjolein:

Hoi tante Noeki,
    van harte gefeliciteerd met je nichtje!

Zo te lezen gaat t allemaal wel lekker daar hè! Heel veel succes met alle wedstrijden en tot lezens maar weer!
    Dikke kus van je schoonzus, Marjolein