Jammer, jammer, jammer!! - Reisverslag uit Beijing, China van Noeki Klein - WaarBenJij.nu Jammer, jammer, jammer!! - Reisverslag uit Beijing, China van Noeki Klein - WaarBenJij.nu

Jammer, jammer, jammer!!

Door: Noeki

Blijf op de hoogte en volg Noeki

11 Augustus 2008 | China, Beijing

Lieve mensen,

Bedankt allemaal voor jullie lieve en succes wensende smsjes.
Helaas heeft het ons niet tot succes gebracht vandaag.
We hebben vanmiddag met 11-9 verloren van de Hongaren.
Na een frisse start waarin we met
3-1 voor kwamen, gingen er doelpunten in die erin niet in hadden hoeven gaan.
Schoten van afstand en in de laatste seconden vlogen nog in de kruising of binnenkant paal. Helaas misten we een penalty om aansluiting te krijgen en kwamen we tot het eindsignaal niet meer dichterbij.

Zelf heb ik niet zoveel gespeeld, maar ik ben blij dat ik erin heb gelegen. Elke minuut is er een en die wil ik zo goed mogelijk benutten.
Ik kan niet zeggen of het bij mij goed ging, want daar was het eigenlijk te kort voor. Ik heb igg geen fouten gemaakt en daar ben ik blij om.

Woensdag zullen we het met zijn allen beter moeten doen en daar heb ik alle vertrouwen in. Want zo slecht hebben we niet gespeeld, het liep niet zoals het moest lopen vooral met hun schoten.

Een kleine terugblik op de opening van deze Olympische spelen geeft me weer kriebels in mijn buik. Ondanks dat het heel lang wachten was en SUPER heet, heb ik heel erg genoten van alles.
Wat een gevoel als je daar het stadion in loopt met je groep nederlanders... KIPPENVEL gewoon!

En ook de 4x100 vrij dames wa een huzarenstukje vind ik!
Wat gingen die meiden hard zeg!
Dat geeft mij igg veel energie om zelf keihard te bikkelen en te gaan tot het uiterste!

Het is hier nog steeds super en vandaag heb ik dan ook eindelijk mijn familie gezien. Toch fijn om vertrouwde mensen uit je thuiskring om je heen te hebben! Jammer dat mijn mama er niet bij is en chris natuurlijk, maar het zijzo.
Zij zitten nu ws in het Holland Heineke huis bij de huldiging van Deborah Gravenstijn, die vanavond zilver won bij het Judo.

En naturlijk Guus Meeuwis die optreedt als Nederlandse ster.

Morgen hebben we een rustig dagje. We gaan 1x trainen en hebben de voorbespreking voor tegen de Grieken.
Woensdag spelen we om 08.20 uur Nederlandse tijd en het zla weer live worden uitgezonden. nou is toch al beter dan 7uur toch!
Vrijdag mogen jullie weer om 7uur de wekker zetten.

Veel liefs noeki

• 11 Augustus 2008 - 13:08

Kim:

Hey Noek,

Gewoon snel vergeten en volgende wedstrijd! Heb er net als jou een goed gevoel over!! Niet denken, gewoon doen!

Liefs Kim

• 11 Augustus 2008 - 16:23

Marjolein:

Lieve Noeki,
    we hebben zitten juichen voor de tv met ons 3-tjes! Erg jammer dat het geen winst was, snel vergeten deze wedstrijd en op naar de volgende! Woensdag gaan we nog harder juichen en dan komt het vast helemaal goed! Dikke kus van ons uit Den Haag xxxxxxx en een extra knuffel van Robin en Eva!

• 11 Augustus 2008 - 21:56

Ils:

Schat, heb geloof ik nog nooit zo dicht voor een tv gezeten :) supertrots!!!

(K)

• 12 Augustus 2008 - 12:11

Nienke :

Hi lieve Noek,

Ik hoop dat je de volgende wedstrijd meer speeltijd krijgt! Ik geloof in je!Ik lig ziek thuis, enig voordeel is dat ik nu wel alle sporten van de OS kan zien. ha ha

xxxx

Nienke

• 13 Augustus 2008 - 07:37

Nienke:

Gefeliciteerd!!! Helaas was de wedstrijd niet live op tv, alleen op computer. Daardoor heb ik het niet goed kunnen zien..Heb je nog gespeeld? Wat heeft die casanova op d'r hoofd? Heeft ze blessure of zo? xxx

Nienke

• 13 Augustus 2008 - 10:53

Patty:

Hoi Noeki,
    Jammer van maandag maar vandaag(woensdag)was SUPER en we hebben er vertrouwen in voor vrijdag. Heel veel succes van ons allemaal en extra kus van Opa/Oma Klein.
    Groetjes Patty