ZVL maakt zich klaar voor Final Four! - Reisverslag uit Palermo, Italië van Noeki Klein - WaarBenJij.nu ZVL maakt zich klaar voor Final Four! - Reisverslag uit Palermo, Italië van Noeki Klein - WaarBenJij.nu

ZVL maakt zich klaar voor Final Four!

Door: Noeki

Blijf op de hoogte en volg Noeki

23 April 2008 | Italië, Palermo

Zoals iedereen ondertussen wel weet weet gaan we met ZVL geschiedenis schrijven. De finale van de champions cup is lang niet bereikt door een Nederlandse Club.

As vrijdag spelen we de halve finale om 16.00uur tegen de thuisclub: Orizonte.
De volgende dag wordt de finale gespeeld en om het brons.

Orizonte is een ervaren team en heeft al meerdere malen in de final four gespeeld en zelfs gewonnen. Het zal een super zwaar duel gaan worden waar we 200% onze best moeten doen.

Toch heb ik een heel positief gevoel... we gaan daarheen omdat we eerder al topteams hebben uitgeschakeld... waarom zouden we dat niet nog een keer gaan doen??

Na 4 wedstrijden afgelopen week voor de play offs gespeeld te hebben, en daarbij 4x te winnen, is het nu de taak aan ons deze winning mood door te zetten.

Ik heb er zin in en kan alleen maar trots zijn op ons en genieten van deze final four. Want eerlijk is eerlijk: hoeveel mensen kunnen nu eigenlijk zeggen dat ze in de finale hebben gestaan van een Champions Cup??

Wij zometeen wel!!

Alle sponsoren en mensen die hebben geholpen om dit voor ons financieel mogelijk te maken: SUPER BEDANKT!!

Groetjes Noeki

Noeki

Sinds 28 sept speel ik bij de waterpolo Club: Natio Sabadell in Spanje. Dit is de nr 1 van Spanje. Het doel hier is om verder te komen dan de 2e ronde in de champions cup! Ik heb hier voorlopg een contract van 1 jaar.