ZVL door naar de Final FOUR!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Noeki Klein - WaarBenJij.nu ZVL door naar de Final FOUR!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Noeki Klein - WaarBenJij.nu

ZVL door naar de Final FOUR!!

Door: Noeki

Blijf op de hoogte en volg Noeki

26 Maart 2008 | Nederland, Amsterdam

Afgelopen zaterdag was de sfeer in A'dam niet te stuitte...
Het was een gekte van jewelste en ik heb nog nooit zo genoten van een wedtsrijd ( hoewel de halve finale in Zaandam was ook geweldig)

Veel publiek een team wat erg sterk was en dat ook uitstraalde en een geweldig resultaat na afloop!
Wat wil je nog meer??

De wedtsrijd verliep indrukwekkend goed. Alles viel op zijn plaats en zelfs in het water keken we soms naar elkaar van: wat gebeurt hier??

In de UIT-wedtsrijd liep vooral de man meer niet. Dus er zat niets anders op dande man meer tot in den treure te trainen.
Met de behulp van de mannen van LZ 1886 en de aspiranten van de Zijl hebben we getraind en niet zonder rusultaat.
Ze konden ons niet stoppen, dat was duidelijk al na het eerste part (6-1)

Na 9-1 voorsprong is de wedstrijd gespeeld en is het een kwestie van blijven spelen zoals je doet, want dat ging toch goed! Lekker dooruwisselen en afmaken die hap.

Door de wedtsrijd zo dik te winnen hebben we met ZVL de final four gehaald, die in het weekend van 26-27 april in Catania wordt gespeeld.

Op zaterdag spelen we tegen de thuis club Orizonte en de dag daarna de finale bij winst en bij verlies om de 3e plaats.

Ook daar zouden we het geweldige publiek van afgelopen zaterdag kunnen gebruiken.

Op de volgende site kun je de doelpunten bekijken van de wedstrijd:

Tot de volgende keer,
groetjes Noeki

• 26 Maart 2008 - 12:34

Erna:

Hoi Noeki,

Het is vrijdag 25 en zaterdag 26 april spelen.
    Voor het publiek handig om te weten en natuurlijk willen we dat er veel komen en dat we die plak mee naar huis nemen

Groetjes

• 26 Maart 2008 - 13:15

Noeki:

Bedankt Erna,

Lijkt me erg belangrijke informatie voor alle supporters die mee willen!

Noeki

• 01 April 2008 - 11:25

Mariana Sarmento:

Good luck Noeki!

• 01 April 2008 - 14:01

Noeki:

Thank you, Mariana!!

When are you coming to Holland???
    :-)

Kiss noeki