Nipt verlies tegen Rusland, frankrijk 14-5 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Noeki Klein - WaarBenJij.nu Nipt verlies tegen Rusland, frankrijk 14-5 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Noeki Klein - WaarBenJij.nu

Nipt verlies tegen Rusland, frankrijk 14-5

Door: Noeki

Blijf op de hoogte en volg Noeki

15 Juli 2006 | Nederland, Amsterdam

Nederland verliest in een spannende en goed spelende pot met 12-10 van Rusland.
De missende man meer in het 4 e part om op een gelijk spel te komen, was jammer. Waarna de russen hun voorsprong uitbouwden naar 2 doelpunten.

De ploeg heeft keihard geknokt, jammer dat het net niet lukte!

Tegen Frankrijk lukten het vandaag wel. En wel met 14-5. Moeilijk om tegen zo'n ploeg te spelen als ze aanvallen op de 15 meter, maar de punten zijn daar wel.

Nu moeten de dames morgen tegen Duitsland en maandag tegen Spanje.. om door te kunnen naar de finale, zullen beide potten gewonnen moeten worden!

Gr Noeki

• 19 Juli 2006 - 08:44

Sportmasseur:

he schatje,

Knap werk hoor tweede worden.
    Goed je best hé! Veel succes!

groet en kus!!

Noeki

Sinds 28 sept speel ik bij de waterpolo Club: Natio Sabadell in Spanje. Dit is de nr 1 van Spanje. Het doel hier is om verder te komen dan de 2e ronde in de champions cup! Ik heb hier voorlopg een contract van 1 jaar.