nederland verliest in goede wedstrijd van italie - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Noeki Klein - WaarBenJij.nu nederland verliest in goede wedstrijd van italie - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Noeki Klein - WaarBenJij.nu

nederland verliest in goede wedstrijd van italie

Door: Noeki

Blijf op de hoogte en volg Noeki

10 Juli 2006 | Nederland, Amsterdam

De Nederlandse waterpolovrouwen hebben de eerste wedstrijd in de halve finaleronde van de Fina World League verloren van Italië: 8-10 (3-0, 2-5, 3-4, 0-1).

Oranje liep in de beginfase brutaal uit naar een 4-0 voorsprong. De Olympisch kampioen van Athene 2004 herstelde zich vervolgens knap. Nog voor de rust werd de stand gelijk getrokken en in het tweede deel gingen de Italiaansen er zelfs met de volle winst vandoor.
Mieke Cabout en Alette Sijbring waren met ieder twee treffers het meest productief.

Morgen neemt de selectie van bondscoach Robin van Galen het op tegen gastland Rusland. Rusland walste op dag 1 over Duitsland heen (19-4) en Spanje versloeg Frankrijk met 11-8.

• 12 Juli 2006 - 17:00

Manu:

good luck against italy !!
    I gillian will be back !!

• 12 Juli 2006 - 17:00

Manu:

good luck against italy !!
    I gillian will be back !!

• 14 Juli 2006 - 09:05

Noeki:

gillian will be back in the holland team??

X

• 16 Juli 2006 - 16:45

can be possible
    xx

Noeki

Sinds 28 sept speel ik bij de waterpolo Club: Natio Sabadell in Spanje. Dit is de nr 1 van Spanje. Het doel hier is om verder te komen dan de 2e ronde in de champions cup! Ik heb hier voorlopg een contract van 1 jaar.