Nederland wint van Duitsland! - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Noeki Klein - WaarBenJij.nu Nederland wint van Duitsland! - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Noeki Klein - WaarBenJij.nu

Nederland wint van Duitsland!

Door: Noeki

Blijf op de hoogte en volg Noeki

08 April 2006 | Nederland, Leiden

De Nederlandse waterpolosters hebben het startbewijs voor het EK waterpolo in Belgrado zo goed als binnen.
De formatie van bondscoach Robin van Galen versloeg vrijdag op de openingsdag van het kwalificatietoernooi Duitsland met 10-6.

In het Franse Nancy speelde vooral Marieke van den Ham van Polar Bears Ede sterk. Zij scoorde viermaal. Daniëlle de Bruijn, onlangs teruggekeerd in de nationale ploeg, schoot drie keer raak.

Nederland maakte het verschil in de derde periode. De zege op Duitsland effent de weg voor de waterpolosters naar de groepszege in Nancy. Het EK wordt in september afgewerkt. In Nancy liggen twee tickets voor het toernooi klaar. Frankrijk-Groot-Brittannie werd 10-7 voor het gastland.

Ondanks de veel gemiste kansen in het Nederlandse kamp werd de wedstrijd fanatiek uitgespeeld. de trainingen komen tot zijn recht en dat is altijd fijn als speelster zijnde...

Op naar de wedstrijd tegen Engeland!

• 10 April 2006 - 07:25

Hilde Bax:

Hoi Noeki,

Geweldig, van harte gefeliciteerd. Ga zo door! Ik zal hard duimen.
    H.G. Hilde

Noeki

Sinds 28 sept speel ik bij de waterpolo Club: Natio Sabadell in Spanje. Dit is de nr 1 van Spanje. Het doel hier is om verder te komen dan de 2e ronde in de champions cup! Ik heb hier voorlopg een contract van 1 jaar.