...
Door: Noeki
Blijf op de hoogte en volg Noeki
26 Januari 2006 | Nederland, Leiden
Het eerst volgende trainingskamp vindt plaats in Italie en start 26 februari. Er zal 4 dagen gespart worden tegen het dames team van Italie. Wat leuk is dat de hele selectie ( minus Iefke en lotte, plus simone Koot, die langzaam weer op haar weg terug begint te komen na een langdurige rugblessure...) mee gaat. Iedereen kan daar laten zien wat ze kunnen en zeker voor de teamspirit is het een goede start!
Later hier meer over!
Gr Noeki
27 Januari 2006 - 16:17
Melissa:
leuk om weer iets te horen die lotte was toch ook geblesseerd gaat het met haar weer goed
heeft toch ook heel lang geduurt gaat iefke dan wel meer naar kwalificatie toernooi -
28 Januari 2006 - 14:32
Ha Melissa,
Lotte traint af en toe weer mee met de selectie, zij wordt binnenkort geopereerd aan haar andere heup. Dus het zal nog een tijdje duren voor ze helemaal terug is!
Iefke komt terug voor het kwalifcatie als het zover is en de selectie bekend is!
Mag ik vragen van welke club jij bent??
Liefs Noeki -
30 Januari 2006 - 11:51
Melissa:
dat mag je vragen ik ben van koudekerk. -
16 Februari 2006 - 13:05
Yor:
ik hoorde dat je het bij nereus niet meer naar je zin hebt klopt dit -
17 Februari 2006 - 10:54
Noeki:
Het klopt dat het de laatste tijd iets minder goed is gegaan in het team, al is hier de laaste weken een grote vooruitgang in geboekt!
Ik hoop dat we deze lijn zo voort kunnen zetten richting de play offs, en geloof me: dan komt alles meer dan goed!
Liefs Noeki -
17 Februari 2006 - 15:18
Yor:
je zegt nu iets over het team ik begreep dat jij bij nereus wegwilde omdat het niet botert tussen jou en de groep is dat zo en waar ga je dan naartoe -
17 Februari 2006 - 15:35
Noeki:
dit is niet helemaal waar, het botert wel tusen mij en de groep... maar het is zo dat we gewoon nog niet echt goed spelen!Er zit igg veel meer in! En dat ik weg ga, is helemaal nooit gezegd?? dus... verder kan ik daar niets over zeggen, omdat ik daar nog niet over na heb gedacht!
Liefs Noeki