Robin van Galen nieuwe damesbondcoach !!
Door: Noeki
Blijf op de hoogte en volg Noeki
21 December 2005 | Nederland, Leiden
Hij zal zijn nieuwe functie per 1 februari 2006 gaan vervullen. Tot dat moment wordt de vrouwenwaterpoloselectie begeleid door assistent- en jeugdbondscoach Ilse Sindorf, die deze rol al vanaf het vertrek van Paul Metz vervult en de vrouwenselectie onlangs ook tijdens een toernooi in Hongarije begeleidde en daar een bijzonder goed resultaat bereikte.
Met Robin van Galen als verantwoordelijke coach staat de vrouwenwaterpoloploeg voor de opgave zich in april te kwalificeren voor deelname aan de Europese Kampioenschappen in Belgrado, die in september plaatsvinden.
Daarna dient maart 2007 deel te worden genomen aan de Wereldkampioenschappen in Melbourne, maar het uiteindelijke hoofddoel voor de vrouwenwaterpoloploeg ligt bij de Olympische Spelen in Beijing in 2008.
www.waterpolo-world.com
09 Januari 2006 - 22:35
Melissa:
hoi noeki het is erg stil rond de nieuwe bondschoach gebeurd er al wat wie gaan er mee naar EKK komen er nog nieuwe bij -
11 Januari 2006 - 17:11
Noeki:
Ha Malissa,
Er is nog helemaal niets bekend verder, alleen dat Robin onze coach is, maar dat wist je al!
16 januari beginnen we met trainen en dan zullen we het wel zien...
Liefs Noeki -
17 Januari 2006 - 13:34
Melissa:
nu las ik de de keepster niet terug komt uit hawaii zijn er nog meer afvallers welke polosters gaan spelen nu verder -
18 Januari 2006 - 11:21
Noeki:
HA Melissa,
Zoals je al zei heeft Meike De nooy (keepster) voorlopig bedankt om haar studie af te maken in Hawai. Verder zijn er nog geen veranderingen in het team. Er zitten momenteel 18 speelsters in de A-selectie!
Gr Noeki