Noeki in Madrid - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Noeki Klein - WaarBenJij.nu Noeki in Madrid - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Noeki Klein - WaarBenJij.nu

Noeki in Madrid

Door: jacob

Blijf op de hoogte en volg Noeki

04 Maart 2005 | Nederland, Leiden

Hallo allemaal,

Ik schrijf namens noeki even een stukje. Noeki is sinds woensdag jl in Madrid. Goede vlucht gehad en ze zitten in een mooi hotel.
De eerste trainingen (in een mooi complex) gingen goed , op een botsing na waaraan Noeki gelukkig enkel een blauwe dikke pols aan over gehouden heeft.
Gister hebben ze een oefenwedstrijd gespeeld die werd gewonnen. Dus ze zijn goed bezig in de voorbereiding, de sfeer binnen het team is volgens mij momenteel ook super dus laten we hopen dat ze het vast kunnen houden.
Ik hou jullie op de hoogte.

mazzel
jacob

Noeki

Sinds 28 sept speel ik bij de waterpolo Club: Natio Sabadell in Spanje. Dit is de nr 1 van Spanje. Het doel hier is om verder te komen dan de 2e ronde in de champions cup! Ik heb hier voorlopg een contract van 1 jaar.