Het avontuur gaat nu echt beginnen! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Noeki Klein - WaarBenJij.nu Het avontuur gaat nu echt beginnen! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Noeki Klein - WaarBenJij.nu

Het avontuur gaat nu echt beginnen!

Door: Noeki

Blijf op de hoogte en volg Noeki

29 September 2008 | Spanje, Madrid

Gisteren ben ik vertrokken naar mijn thuishaven voor de aankomende 8 maanden: Sabadell (Spanje)

NA een moeilijk afscheid van mijn lieve schat en mijn mama, was het dan echt zover.

Aangekomen op Barcelona stond mijn coach me op te wachten op het vliegveld en zijn we naar het zwembad gegaan.
Hij heeft me een rondleiding gegeven, waarna we heerlijk uit eten zijn geweest met de President van Sabadell en de aanvoerde (en man) van mijn team.

Het was heel lekker en ik was blij dat die mensen een beetje engels konden.
Want daar zijn ze hier niet zo heel goed in helaas.(niet dat ik zo'n kei ben)
Na het eten zijn we naar mijn huisje gegaan, waar ik nog een keuze had uit 2 kamers.
Ik heb een kamer gekozen met bureau, twijfelaar en 2 kasten.
Mijn kamer ziet er prima uit, en het meest blij was ik met het feit dat internet het meteen deed.
Ook mijn scooter (vrij oud, maar rijdt goed) stond al klaar voor het huis.

Dus ja... alles is goed geregeld zal ik maar zeggen.
Jammer dat mijn huisgenote helemaal geen engels spreekt, maar dik moet ook maar snel aan het Spaans gaan nu ik hier ben!

De eerste training vandaag was voo rmij niet zo bijzonder. 2 km zwemmen en wat passen schieten. Ik heb een opbouwend progamma omdat ik nu zo'n 6 weken niets gedaan heb.

As weekend spelen we een toernooi dus gaan we 3 wedstrijden spelen. Ik ben benieuwd hoe dat zal gaan.
Ik heb nog niet alle meiden gezien van mijn team, maar zo meteen ga ik naar de training en zal ik ws wel de rest zien.

Nou mensen, met mij gaat het goed, al moet ik erg wennen aan het hier zijn zonder jullie en mijn lieverd.

Tot snel,

dikke kus Noeki

• 29 September 2008 - 16:42

Marjolein:

Hoi lieverd!
    Ben blij dat je heelhuids aangekomen bent! We hoorden gisteren van Chris al dat je kamer ok is! Hij heeft hier lekker gegeten en ons verzekerd dat we veel contact gaan houden! Nou kanjer, succes met je trainingen, teamgenoten, het toernooi komend weekend en je spaans natuurlijk haha! Cia (o nee dat is volgens mij weer Italiaans) Buenos noche kanjer en tot gauw! Dikke kussen van ons uit Den Haag xxx

• 29 September 2008 - 17:30

Joyce:

Hoi schattepatat!

Heel veel succes de komende tijd!!

Hele dikke knuffels van Joyce

• 29 September 2008 - 19:40

Han:

hey schat,

Ik ben blij dat alles goed daar gaat, maar had ik ook wel beetje stiekem verwacht hoor:) Hoop dat je team bestaat uit wat gezellige meiden, want dan moet je het klaverjassen ook maar snel aan hun leren lijkt mij.....j

nou tot snel en zet hem op daar!!!!!!

dikke kus han