Een spannend avontuur in het buitenland: SABADELL! - Reisverslag uit Málaga, Spanje van Noeki Klein - WaarBenJij.nu Een spannend avontuur in het buitenland: SABADELL! - Reisverslag uit Málaga, Spanje van Noeki Klein - WaarBenJij.nu

Een spannend avontuur in het buitenland: SABADELL!

Door: Noeki

Blijf op de hoogte en volg Noeki

14 Juli 2008 | Spanje, Málaga

Vanaf eind september zal ik vetrekken naar Spanje voor een nieuw en spannend avontuur.
In Malaga heb voor 1 jaar getekend bij de kampioen van Spanje: Sabadell.

Mijn plan om volgend jaar bij ZVL te blijven, te gaan studeren en in Spijkernisse aan het werk te gaan, zullen nog even moeten wachten.

Ik had nooit gedacht dat ik gevraagd zou worden voor het buitenland, omdat ik bij het Ned team niet veel speel.

Toch was het altijd wel een wens, om keihard te trainen in het buitenland en daar veel bij te leren.
Het zonnetje in Spanje is dan natturlijk heerlijk meegenomen.

Ik heb er super veel zin in, al vind ik het ook heel erg spannend allemaal.
Het is toch maar even afwachten waar je precies terecht komt.
En natuurlijk zal ik een aantal lieve mensen om mij heen heeeeel erg gaan missen.
Toch wil ik dit avontuur aan gaan, omdat het een kans is die ik niet KAN laten lopen.
En daarnaast barcelona is heel dichtbij!!

Liefs Noeki

• 14 Juli 2008 - 22:26

Jan:

gefeliciteerd meid...zo'n kans laat je nooit lopen!!!
    grx

• 15 Juli 2008 - 07:10

Marit:

Gefeliciteerd Noek!
    Echt heel leuk! Alvast veel succes en ook voor de spelen natuurlijk!

xxx Marit

• 15 Juli 2008 - 09:33

Han:

Gewoon doen schat:)
    dan boeken wij een ticket!!!!!

Barca here we come!!!!

• 18 Juli 2008 - 12:40

Ils:

gefeliciteerd schat!
    We komen zeker langs!

xxx

• 22 Juli 2008 - 10:48

Tom Scholten:

Ik ben journalist van de Wegener huis-aan-huis-kranten en ik zou graag een klein interviewtje met je doen met het oog op de komende olympische spelen. Er komt namelijk eind juli een speciale bijlage daarover uit. Ik stuur je dan mijn vragen per e-mail. Wil je indien mogelijk svp snel reageren op mijn e/mailadres scholhc@wanadoo.nl

Noeki

Sinds 28 sept speel ik bij de waterpolo Club: Natio Sabadell in Spanje. Dit is de nr 1 van Spanje. Het doel hier is om verder te komen dan de 2e ronde in de champions cup! Ik heb hier voorlopg een contract van 1 jaar.