Ned speelt gelijk en verliest op EK! - Reisverslag uit Málaga, Spanje van Noeki Klein - WaarBenJij.nu Ned speelt gelijk en verliest op EK! - Reisverslag uit Málaga, Spanje van Noeki Klein - WaarBenJij.nu

Ned speelt gelijk en verliest op EK!

Door: Noeki

Blijf op de hoogte en volg Noeki

07 Juli 2008 | Spanje, Málaga

Gister hebben we met het Nederlands team gekijk gespeeld tegen de spanjaarden.
10-10 (5-3, 1-3, 2-3, 2-1).

In het tweede part hadden we een voorsprong van 3 doelpunten door goed spel neer te zetten.
Helaas gaven we de spanjaarden de kans om terug in de wedstrijd te komen en werd het 6-6.
IN het derde part speelden spanje sterk en hield Ilse van der meijden ons goed in het spel door 2 strafworpen te stoppen.

In deel vier vegrootte Spanje het verschil wél tot twee doelpunten (10-8). Mieke Cabout en Iefke van Belkum maakten achtereenvolgens Nederlands negende en tiende doelpunt, waardoor de punten terecht werden gedeeld.

Vandaag speelden we tegen de Russen, waar we in de laatste 5 sec helaas verloren.
Opzich speelden we een goede wedstrijd, waarbij wat fouten werden gemaakt op ongelukkige momenten.
Kansen om de wedstrijd gelijk te houden en zelfs te winnen, werden niet gegrepen.

Door het het verlies zijn we 3e geworden in onze poule.
Morgen spelen we daardoor tegen Hongarije in de kwart finale.
Om 3 uur vindt deze wedstrijd plaats en zullen moeten laten zien hoe ver we zijn op dit moment.

Bij winst zijn we verzekerd van een plek bij de eerste 4 en spelen we donderdag in de halve finale.
Bij verlies wordt er donderdag om plaats 5 en 6 gespeeld.

Ik hoop dat we van het weekend nog mogen knallen. Wij zullen igg alles geven wat er in onz zit!

Ik heb er heel veel zin...

Duim voor ons om 15.00uur!!

Liefs Noeki

• 07 Juli 2008 - 20:56

Henny:

Wij blijven hier duimen voor jullie hoor en haal er uit wat er inzit.

Noeki

Sinds 28 sept speel ik bij de waterpolo Club: Natio Sabadell in Spanje. Dit is de nr 1 van Spanje. Het doel hier is om verder te komen dan de 2e ronde in de champions cup! Ik heb hier voorlopg een contract van 1 jaar.