Selectie EK en Olympische spelen definitief!! - Reisverslag uit Rijswijk, Nederland van Noeki Klein - WaarBenJij.nu Selectie EK en Olympische spelen definitief!! - Reisverslag uit Rijswijk, Nederland van Noeki Klein - WaarBenJij.nu

Selectie EK en Olympische spelen definitief!!

Door: Noeki

Blijf op de hoogte en volg Noeki

20 Juni 2008 | Nederland, Rijswijk

We zijn er weer bij en dat is Prima... Viva Hollandia!!

Ole via deze deze weg wil ik iedereen laten weten dat ik geselecteerd ben voor de selectie van de EK en de OS.

Het zijn spannende en zware weken geweest, waarin ik alles heb gegeven wat ik in me had. Gelukkig is het harden werken zeker beloond.

Ik ben super trots op mezelf, maar zeker ook op de mensen om me heen.
Ik kan jullie vertellen dat de mensen om me heen soms veel te verduren hebben gehad. Erg gezellig ben ik niet geweest de afgelopen weken.

Maar ik wist dat het ergens voor zou zijn en dat motiveerde me om door te zetten!! Als ik af zou vallen, kon ik mezelf in ieder geval niets verwijten.

We gaan door met keihard trainen en het beste uit de ploeg halen wat er in zit!

De laatse afvaller, Nienke Vermeer, wems ik veel sterkte toe!

Liefs Noeki

• 20 Juni 2008 - 16:49

Ils:

gefeliciteerd schat!! we zijn trots op je!

love uuu xx

• 20 Juni 2008 - 16:52

Han:

HE schat SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daar heb je al die tijd( jaren ) voor gewerkt!!!! echt gaaf!! tot snel kussssss

• 20 Juni 2008 - 17:04

Noeki:

Meiden Super bedankt voor jullie steun!
    Ik ben blij dat ik jullie als vriendinnen heb!!

Dikke Kus

• 20 Juni 2008 - 20:41

Kim:

Nogmaals super gefeliciteerd! Ben mega trots op mijn drie teamgenootjes! XX

• 21 Juni 2008 - 06:04

Henny:

Harstikke goed joh, fijn dat jullie er nu alle drie bij zijn. Veel succes en groetjes.

• 22 Juni 2008 - 20:07

Rosa:

Yes!!!

Goed schat! Ben blij voor je en trots op je!

• 23 Juni 2008 - 07:21

Arjo:

Ha Noeki, geweldig dat jij en de andere meiden van ZVL erbij zitten. Gefeliciteerd en ik ben hartstikke trots op je en nu op naar goud.

Noeki

Sinds 28 sept speel ik bij de waterpolo Club: Natio Sabadell in Spanje. Dit is de nr 1 van Spanje. Het doel hier is om verder te komen dan de 2e ronde in de champions cup! Ik heb hier voorlopg een contract van 1 jaar.