Olympische ploegen!
Door: Noeki
Blijf op de hoogte en volg Noeki
22 Februari 2008 | Nederland, Rijswijk
De 8 landen die mee geen spelen met de Olympische spelen in Peking zijn bekend.
Naast China, USA, Australie en Nederland, hebben ook
Rusland
Hongarije
Italie en
Griekenland
Zich geplaatst voor het grootste toernooi ooit!
Het was een spannende strijd in Imperia, waar het veld sterk was.
Spanje, Duistland en Canada zijn de landen die in Augustus vakantie mogen vieren. Zij verloren de plaatsings wedstijden tegen Italie en Griekenland.
De Grieken die het toernooi slecht waren begonnen (dik verlies tegen Rusland en Italie) wisten zich te plaatsen door te winnen van Canada met 5-2
Wij als nederland konden gelukkig toekijken naar dit toernooi, en dan besef je extra hoe blij we mogen zijn met het resultaat van het EOKT!
De loting voor de poolindeling zal nu wel snel komen...
lees het hier!
Gr noeki
23 Februari 2008 - 08:54
Femke H:
Wauw heftig hé! Geen Canada, GEEN Duitsland.. pfff maar WEL NEDERLAND!! Ik ben echt trots op jullie!
Super! Succes met alle voorbereidingen!
Liefs Femke -
03 Maart 2008 - 17:39
Mariel:
Hey Noeki,
Jammer dat je niet thuis was, anders was ik gezellig even langsgekomen :) Maar China was vast supertof! Gaaf joh dat je in zoveel landen komt. Staan er nog meer landen op het programma vóór de Olympische Spelen? Ben benieuwd..
Xx Mariel -
04 Maart 2008 - 13:45
Noeki:
ha mariel,
Voor het nederlands team ligt het nu qua toernooien even stil, maar met de club gaan we as zaterdag naar Hongarije op een gooi te doen naar de halve finale van de Champions Cup. Erg spannend en leuk natuurlijk! Lang geleden dat een nederlandse club zo ver is gekomen.
22 maart spelen we dan om 5 uur in Amsterdam, kom je kijken???
Het wordt echt heel gaaf. Toesja speelt dan ook dus lijkt ons erg gezellig als je komt!
Dikke kus noeki