Servie- Nederland - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Noeki Klein - WaarBenJij.nu Servie- Nederland - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Noeki Klein - WaarBenJij.nu

Servie- Nederland

Door: Noeki

Blijf op de hoogte en volg Noeki

03 September 2006 | Nederland, Amsterdam

Vandaag speelden we om 12 uur smorgens al tegen Servië. Begeleidt door een politie-auto voor onze bus, reden we naar het zwembad.
Onze voorbereiding vond plaats in het binnenbad, wat ik persoonlijk heel fijn vond. Gister was het water zo warm dat ik na het inzwemmen al het gevoel had oververhit te zijn. Gelukkig is het water binnen een stuk koeler en ging ik voor mijn gevoel beter de wedstrijd in.
Het water was wat frisser doordat de zon er niet de hele dag op had gestaan.
We begonnen beter aan de wedstrijd dan gister, iets feller en agressiever. Wat resulteerde in een 5-3 voorsprong.
Vervolgens werd het allemaal iets matter en wonnen we het 2e part met 2-3. wat eigenlijk niet goed is. Ook het 3e part kwamen we niet fris voor, het werd 10-6 en toch wel tijd om meer afstand te gaan nemen.
In het 4e en laatste part gingen we er eindelijk over heen en wonnen we met 6-0, wat als eindresultaat 16-10 opleverde.

Doelpuntenmakers: Jorieke Oostendorp, Iefke v Belkum en Noeki Klein 3x
Marieke van Den Ham en alette Sijbring 2x
Mieke Cabout, simone Koot en Yasmin Smit 1x

Zelf had ik een beter gevoel over de wedstrijd dan gister, maar merkte bij mezelf dat het nog veel beter had gekund. Ik miste ballen, waarvan ik dacht: die mogen er toch echt wel in. Morgen tegen de Spanjaarden, zullen dat soort ballen (op de laat, paal) er in moeten, willen we de wedstrijd winnen en dus 2e in poule willen worden. Dit is van groot belang tegen wie je dan speelt in de kruiswedstrijden: worden we 2e dan spelen we tegen Griekenland en als we 3e worden staat Rusland woensdag op het programma.

Na de wedstrijd hebben we even lekker gerust en gingen we de wedstrijd Hongarije-Spanje kijken. Deze wedstrijd was voor ons van groot belang: Spanje mocht namelijk niet winnen. Zou dit wel gebeuren, dan zouden we sowieso 3e in de poule zijn geworden doordat we dan alledrie gelijk eindigen (als wij dan zouden winnen van Spanje) en dan geldt het resultaat tegen Servië, waar Spanje en Hongarije ws meer doelsaldo zullen behalen.
De wedstrijd was zenuwslopend en eindigde met veel geluk in een gelijkspel. Nu hebben we alles nog in eigenhand, want alleen door te winnen zullen we 2e in de poule worden.

Na de wedstrijd hebben we nog even lekker getraind. Na wat zwemmen, sprinten en tactiek heb ik met Biurakn (ook midvoor) nog agressief wat ballen afgemaakt op het doel en zijn we gaan douchen.
De wedstrijd tegen Spanje staat om 10.30 alweer voor de deur, dus lekker vroeg naar bed.
Een goede voorbereiding zullen we nodig hebben.

Ik heb er in ieder geval een goed gevoel over, maar dat zullen we morgen eerst moeten bewijzen!

Groetjes Noeki