Nederland in Belgrado - Reisverslag uit Cosenza, Italië van Noeki Klein - WaarBenJij.nu Nederland in Belgrado - Reisverslag uit Cosenza, Italië van Noeki Klein - WaarBenJij.nu

Nederland in Belgrado

Door: Noeki

Blijf op de hoogte en volg Noeki

31 Augustus 2006 | Italië, Cosenza

31 aug 2006

Nadat we veilig en goed aangekomen in belgrado, worden we met een bus naar ons hotel gebracht. De kamers worden verdeeld en de lunch staat al lekker klaar.
Het valt ons meteen op dat het koud en guur weer is, wat naar is omdat we buiten spelen. Gelukkig mogen we de eerste dagen binnen trainen.
Na wat rond gekeken te hebben in het hotel en het zwembad, kan deeerste training beginnen. Een rustige uit zwemtraining is altijd fijn vind ik na een reis.

Het buitenbad rookt aan alle kanten, doordat het water circa 28 graden is en de bovenlucht 22, zie je nog amper iets... het is te hopen dat het weer beter wordt, want hoe dan ook: er wordt buiten gespeeld!

We duiken vroeg ons bed in, want om half 8 gaat de wekker weer en moeten we ons wegen. Elke morgen is het een vast punt: ochtendpols opnemen en wegen. Dit ivm met vroegtijdig kunnen ontdekken van overtraindheid of oververmoeidheid.

Na het ontbijt gaan we naar het zwembad voor een pittige training. We sprinten wat en spelen een klein partijtje. Griekenland is er nog niet, waardoor we op een heel veld kunnen trainen.
In de middag is het rusttijd en wordt er verwacht dat je 2 uurtjes gaat slapen.
In de avond wordt er nog rustig waar tactiek getraind en lekker wat geschoten.

Deze avond (donderdag) is de openingsceremonie in een of ander park. 5 meiden, waaronder ik, hebben zich aangeboden om mee te lopen, de rest mag van een afstandje toekijken. Volgens mij is de opening met de dames en de heren, maar ik hoor net dat de heren van het Nederlands team niet aanwezig zullen zijn ivm met de voorbereiding op de wedstrijd die ze morgen spelen tegen Slowakije.
Wij zullen onze heren gaan aanmoedigen bij deze hele belangrijke wedstrijd.

Ons toernooi begint zaterdag tegen Hongarije, en morgen zullen wij net als vandaag 2x gaan trainen.

Ik zal morgen verder schrijven over de opening van zometeen en de wedstrijd van de heren.

Groetjes Noeki